به گزارش یزدفردا به نقل از مهر: «حمید زارع» هدف از برگزاری این جشنواره را آگاهسازی، کاهش حوادث و تشویق شهروندان به رعایت نکات ایمنی عنوان کرد و گفت: مخاطبان این جشنواره شامل گروه های سنی مختلف از جمله کودکان، نوجوانان و بزرگسالان هستند با موضوعاتی از قبیل معرفی سامانه نوین اعلام خطر یا sos ، مرگ خاموش، به تصویر کشیدن جان فشانی قهرمانی آتش نشان ها، ایمنی در هنگام حریق اتومبیل، نکات ایمنی مربوط به آپارتمان ها، بیمارستان ها، محلات و مساجد و رونمایی از تجهیزات و اماکن به صورت مجازی و حضوری آشنا می شوند.
زارع با بیان اینکه همواره عدم آگاهی به مسائل ایمنی، زمینه ساز حوادث است، افزود: در این جشنواره برای اولین بار در کشور سامانه نوین و هوشمند اعلام خطر یا sos که جایگزین مناسبی برای شماره ۱۲۵ است و باعث کاهش مزاحمت های تلفنی و دسترسی راحت تر آتش نشان به محل حریق است، رونمایی می شود.
وی در ادامه اظهار داشت: ایمنی یک فرهنگ است؛ فرهنگی که ریشه در باور مردم دارد اما ایمنسازی یک فرایند است و بر اساس این اصل، دوره آموزش آنلاین ایمنی و آتش نشانی ویژه رانندگان حمل و نقل عمومی و دانش آموزان برگزار خواهد شد.
زارع با تاکید بر اینکه با «شهر ایمن» میتوان از خطرات دور شد، افزود: در این راستا مجموعه کلیپ ۱۲ قسمتی ایمنی و آتش نشانی با عنوان آقای آرامش، نماهنگ آتش نشان قهرمان با موضوع به تصویر کشیدن جان فشانی قهرمانان آتش نشانی، انیمیشن پیشگیری از آتش سوزی به وسیله جریان برق و بازی با وسایل حرارتی و برقی، انیمیشن ایمنی کودکان و موشن گرافیک ایمنی و آتش نشانی تهیه و در فضای مجازی پخش خواهد شد.
مدیر واحد آموزش شهروندی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در ادامه گفت: در این جشنواره دو نفر از هنرمندان مشهور یزدی به عنوان سفیران آتش نشان با هدف آگاه سازی، جذب و آموزش علاقه مندان به دریافت آموزش های آتش نشانی انتخاب خواهند شد.
وی در پایان از تهیه اقلام آموزش ایمنی برای کودکان در برگزاری این جشنواره خبر داد و گفت: از دیگر بخش های این جشنواره می توان به برگزاری نمایشگاه عکس حوادث سال های گذشته و سه اکران شهری با عناوین «بپا نسوزی»، «بچه ها زود می سوزند» و «مرگ خاموش» در دو نقطه از شهر خبر داد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

چهارشنبه 23,سپتامبر,2026